0165-820 981 Bereikbaar op werkdagen tussen 07:00 - 17:00

Airconditioning

Een duurzaam klimaat
Het klimaat in woningen of gebouwen waar mensen wonen of werken is van groot belang. Met onze specialisten in huis kennen wij de innovatieve markt en ontwikkelingen omtrent duurzaam bouwen. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden uw klimaatinstallaties, zoals: airconditioning, luchtbehandelingssystemen, koud- en warmwatersystemen, warmtepomp installaties en zonneboilers. In combinatie met elektrotechiek zijn wij de totaalinstallateur voor woningbouw, gezondheidszorg, scholen, MKB, distributiecentra’s, gemeente, industrie en overheid.

Waarom airconditioning
Met een airco creëert u uw woon- of werkcomfort. De nieuwe generatie airco’s is intelligent, energiezuinig en past perfect in ieders interieur en lifestyle. Ze zijn een bron van comfort en zuiveren de lucht, die u inademt. Kortom, dankzij airconditioning voelt u zich beter en bent u actiever. Dit resulteert in meer creativiteit en productiviteit. Bovendien is een airco zeer milieuvriendelijk.

Gezondheid
Airconditioning is niet ongezond, integendeel. Airconditioning zorgt voor schone, gekoelde lucht en houdt eventuele verontreinigde lucht buiten. Zomers heeft iedereen erg veel baat bij gematigde binnentemperaturen. Natuurlijk is een juiste selectie en correcte op- en instelling erg belangrijk.

Onderhoud
Het schoonhouden van de apparatuur en filter verlengt de levensduur aanzienlijk. Nog beter is om een onderhoudsabonnement af te sluiten met de installateur. Hierdoor heeft u zekerheid dat de airconditioning altijd in optimale conditie is en de levensduur wordt aanmerkelijk verlengd.
Binnen al onze disciplines verlenen wij 24-uurs service en kunnen wij u ontlasten met het onderhouden van uw installaties door middel van een onderhoudscontract.