0165-820 981 Bereikbaar op werkdagen tussen 07:00 - 17:00

CV Installatie

Centrale verwarming
Door het klimaat in Nederland kunnen we niet zonder centrale verwarming. Waar moet u op letten voordat u een cv-installatie aanschaft en welke installatie is geschikt voor uw woning of bedrijf? Hoeveel radiatoren heeft u nodig en wat moet de capaciteit zijn? Wij adviseren u hier graag over. 
U kunt bij de Bruijn Installatiewerken terecht voor het vernieuwen en onderhouden van uw cv-installaties. 
Wij installeren centrale verwarming, ketels, radiatoren, regelapparatuur en vloerverwarming voor particulieren. Wij adviseren u graag over de juiste cv-installatie voor uw huis of bedrijf. Wij bieden u keuze uit verschillende systemen en producten.

Onderhouden van uw cv-ketel
De Bruijn Installatiewerken heeft specialisten in dienst die niet alleen het preventief onderhoud uitvoeren maar ook naar de cv-installatie en omstandigheden van de cv-ketel kijken. Door het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst bent u ervan verzekerd dat er minimaal jaarlijks een controle van uw cv-ketel is en dat in een rapportage de conditie van uw cv-installatie wordt vastgesteld.
Binnen al onze disciplines verlenen wij 24-uurs service en kunnen wij u ontlasten met het onderhouden van uw installaties door middel van een onderhoudscontract.
Kijk hier voor de mogelijkheden van een onderhoudscontract.
 
Weten welk toestel het meest geschikt is voor u? Kijk dan eens bij onze ketelwijzer.