0165-820 981 Bereikbaar op werkdagen tussen 07:00 - 17:00

CV Ketels

Hoe normaal is een warme douche en een fijne temperatuur in uw woning?
Een behaaglijke temperatuur verhoogt het woon- en werkcomfort aanzienlijk. Centrale verwarming is dan ook van essentieel belang.

Uw cv-ketel zorgt voor een optimaal wooncomfort. Is uw ketel kapot of is er een storing, dan is het soms lastig om zelf te bepalen wat slim is: een nieuwe cv-ketel of een reparatie. Wij hebben ervaren specialisten in huis die u daarin kunnen adviseren. Gemiddeld dient een cv-ketel na 12-15 jaar vervangen te worden.

Door onze duurzame en innovatieve toepassingen helpen wij u bij het verhogen van uw wooncomfort en het verlagen van uw energierekening. Want wist u dat een nieuwe cv-ketel al snel tot 15% besparing op uw energierekening kan opleveren?

Waarom een nieuwe cv-ketel?

  • Nieuwe ketels hebben een hoger rendement, doordat ze steeds energiezuiniger zijn en hiermee dus beter voor het milieu en uw portemonnee.
  • Voor uw veiligheid: door slijtage kunnen rookgaslekken ontstaan of kan koolmonoxide vrijkomen.
  • U heeft veel onkosten door storingen en onderdelen die kapot gaan.
  • Onderhouden van uw cv-ketel

De Bruijn Installatiewerken heeft specialisten in dienst die niet alleen het preventief onderhoud uitvoeren maar ook naar de cv-installatie en omstandigheden van de cv-ketel kijken. Door het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst bent u ervan verzekerd dat er minimaal jaarlijks een controle van uw cv-ketel is en dat in een rapportage de conditie van uw cv-installatie wordt vastgesteld.

Binnen al onze disciplines verlenen wij 24-uurs service en kunnen wij u ontlasten met het onderhouden van uw installaties door middel van een onderhoudscontract.

Kijk hier voor de mogelijkheden van een onderhoudscontract

Weten welk toestel het meest geschikt is voor u? Kijk dan eens bij onze ketelwijzer