0165-820 981 Bereikbaar op werkdagen tussen 07:00 - 17:00

Dak en Zinkwerk

Ervaren team dak en zinkwerk
Bent u op zoek naar een vakkundige dakdekker of zinkbewerker die voor u het opnieuw bedekken van een bestaand dak of het dekken van een nieuw dak kan verzorgen? De Bruijn Installatiewerken helpt u bij alle problemen omtrent het vernieuwen of onderhouden van uw dak, de dakgoten en afwatering. Bovendien bent u bij ons verzekerd van 10 jaar garantie. Of het nu gaat om een groot oppervlak van een omvangrijk bedrijfspand, een aanbestedingsproject of een dak van een woning: bij De Bruijn Installatiewerken bent u ongeacht de omvang van uw dakoppervlakte verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Daksoorten en dakbedekkingen
De dakdekkers van De Bruijn Installatiewerken hebben jarenlange ervaring in het bekleden van daken, het plegen van onderhoud, uitvoeren van reparaties en het doen van inspecties. Afhankelijk van de kenmerken van het dak en uw wensen, kunnen we uw dak bedekken met:

  • Zink
  • PVC
  • EPDM-dakbedekking
  • Bitumen

Laat u altijd goed adviseren over het soort dakbedekking dat geschikt is voor uw dak. Want vanzelfsprekend wilt u dat het dak dat de dakdekker aanbrengt, zo lang mogelijk meegaat en zo onderhoudsvriendelijk mogelijk is. Indien u dit wenst kan een van onze adviseurs ter plekke de situatie inventariseren en u uitleg geven over de verschillende mogelijkheden. Ook vertelt hij u alles over de voor- en nadelen van de diverse soorten dakbedekking.

Inspectie door een dakdekker
Weet u niet zeker of uw dak vervangen moet worden of wilt u liever eerst een inspectie laten uitvoeren? Ook hiervoor kunt u onze dakdekkers en ingenieurs inschakelen. Na zorgvuldige inventarisatie ontvangt u een beknopt rapport met informatie over de staat van uw dak en wat eventueel nodig is om het weer in de gewenste staat te herstellen of te vervangen.

Zo herkent u een goede dakdekker
Een goede dakdekker beheerst zijn vak tot in het kleinste detail. Dat is belangrijk, want juist in de hoeken en hellingen is precisie erg belangrijk. Een goede dakdekker herkent u aan diverse eigenschappen:
Hij heeft kennis over de verschillende soorten dakbedekkingen en kan u een goed advies geven, inclusief een passende calculatie. Bij De Bruijn Installatiewerken mag u voor het inhuren van een dakdekker altijd een heldere offerte verwachten, u weet dus precies waar u aan toe bent.

U kunt niet alleen rekenen op expertise bij het leggen van een dak, maar ook wanneer er onderhoud of reparatie nodig is, is de dakdekker snel paraat. Bij De Bruijn Installatiewerken bent u verzekerd van een snelle reactie bij calamiteiten.