0165-820 981 Bereikbaar op werkdagen tussen 07:00 - 17:00

Gas en Water

Grote of kleine wijzigingen in het aanleggen van de gas- en waterinfrastructuur in uw woning? Bijvoorbeeld voor een nieuwe keuken of een buitenkraan? Als totaalinstallateur zorgen wij ook voor uw gas- en waterinfrastructuur, eventueel in combinatie met uw elektra-installaties.
Een comfortabele binnentemperatuur, een warme douche: het is vanzelfsprekend en dat moet het ook blijven. De Bruijn Installatiewerken biedt de hoogste kwaliteit bij de verkoop en het onderhoud van uw gas- en waterinfrastructuur. Want als het gaat om uw comfort, kiezen wij voor betrouwbaarheid, het hoogste rendement en een lange levensduur.

Gas speelt nog steeds een grote rol bij het verwarmen van onze huizen. U wilt er goed bijzitten en daar zorgen wij bij De Bruijn Installatiewerken voor.

Het is belangrijk dat we bezuinigen op ons verbruik en voor duurzame energie gaan. Toch is het niet altijd vanzelfsprekend om een energieneutraal huis te realiseren door middel van het plaatsen van zonnepanelen of een warmtepomp. Daarom is het des te belangrijker dat uw apparatuur goed werkt en niet onbewust zorgt voor hoge energierekeningen.
Met onze duurzame en innovatieve toepassingen helpen wij u bij het verhogen van uw wooncomfort en het verlagen van uw energierekening. Want wist u dat een nieuwe cv-ketel al snel tot 15% besparing op uw energierekening kan opleveren?

Bij het zorgen voor een comfortabel binnenklimaat is het ook geen overbodige luxe om voor zacht water te kiezen door het plaatsen van een waterontharder. Een waterontharder is eigenlijk een kleine waterzuiveringsinstallatie en maakt uw water zachter. Zo ontstaat er aanzienlijk minder kalkaanslag op uw sanitair, kranen en wanden. Daarnaast zorgt een waterontharder voor het behoud van uw huisapparatuur zoals de wasmachine, vaatwasser en koffiezetapparaat. Zo kunt u op elke manier profiteren van schoon en kalkvrij leidingwater. Het zorgt er dus voor dat uw apparaten langer mee gaan, dat u geld bespaart en dat u een gezonde huid behoudt.

Naast het aanleggen of wijzigen van gas- en waterinstallaties verzorgen wij ook eenmalig of periodiek onderhoud. Zo voorkomt u dat een klein defect voor grote materiële en/of immateriële schade zorgt in uw woning. Want niets is zo vervelend als water- of gasoverlast in uw woning.