0165-820 981 Bereikbaar op werkdagen tussen 07:00 - 17:00

Onderhoudscontracten - Hybride Onderhoud.

De hybride bestaat uit een gekoppelde cv-ketel en een warmtepomp. Echter, een hybride heeft minimaal eens per jaar een onderhoudsbeurt nodig. De Bruijn Installatiewerken B.V. is een erkend bedrijf welke met de nodige zorg uw warmtepomp onderhoudt, reinigt en de werking van het apparaat nakijkt, wat zeker ten goede komt voor de levensduur van uw apparaat. Een onderhoudscontract kan afgesloten worden voor de volgende hybride installaties: Daikin Altherma Hybride, Remeha Elga & Intergas Xtend. Installaties gevuld met het koudemiddel R22 komen niet in aanmerking voor een onderhoudscontract. 

De aangegeven prijzen zijn voor één cv-ketel met een vermogen van minder dan 40 kW. Indien de cv-ketel een hoger vermogen heeft dan 40 kW worden hiervoor extra kosten gefactureerd bij het eerste onderhouds- en/of service bezoek.

Vragen? Neem gerust contact met ons op via tel.nr.: 0165-820981.

Let op! Helaas is het momenteel niet mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten indien het toestel niet door De Bruijn Installatiewerken B.V. geplaatst is i.v.m. de enorme hoeveelheid aanvragen.