0165-820 981 Bereikbaar op werkdagen tussen 07:00 - 17:00

Hybride Warmtepomp

Een slimme en duurzame investering! 
Wilt u uw woning energiezuinig verwarmen? Een hybride warmtepomp zorgt het hele jaar door voor een comfortabel huisklimaat én voor een hoge energiebesparing. Hij geeft de warmte uit de buitenlucht met een rendement van ruim 400% door aan de centrale verwarming. Zo bespaart u een hoop op uw energierekenig én u ondersteund het milieu door duurzaam energie te wekken. De hybride warmtepomp combineert een lucht/water warmtepomp met een cv-ketel.

Afhankelijk van de buitentemperatuur, de energieprijzen en de interne warmtebehoefte zal de hybride warmtepomp altijd voor de meest voordelige manier kiezen tussen de warmtepomp of de cv-ketel, of beiden. De gemiddelde besparing bedraagt maar liefst 35%. En investeren in een warmtepomp is nu nog aantrekkelijker door interessante subsidiemogelijkheden.

Zo is een hybride warmtepomp een prachtige oplossing voor zowel nieuwbouw als bestaande woningen. Deze kan aangesloten worden op de bestaande cv installatie. De warmtepomp levert verreweg het grootste deel van de energie en alleen op extreem koude dagen zal de cv ketel bijspringen om de woning op een aangename temperatuur te houden. In verschillende projecten hebben wij bewezen dat diverse manieren van toepassing tot grote tevredenheid van onze opdrachtgevers resulteert. Lagere energiekosten en CO2-uitstoot conventionele brandstoffen.

Eenvoudig toepasbaar 
De hybride warmtepomp kan direct op de bestaande vloerverwarming of radiatoren worden aangesloten. Het is een compact systeem, zodat het ongeveer evenveel plaats inneemt als een normale cv-ketel. Kortom: lage installatiekosten, geen overlast, en geen ruimte verlies.

Ruime ervaring 
Op het gebied van innovatieve technieken beschikken wij bij De Bruijn Installatiewerken over veel kennis en kunde. In een groot aantal referentieprojecten hebben wij reeds hybide warmtepompen mogen toepassen. Deze typen werden toegepast op basis van buitenlucht.