0165-820 981 Bereikbaar op werkdagen tussen 07:00 - 17:00

Onderhoudscontracten - Hybride Warmtepomp Onderhoud.

Een warmtepomp is een verademing voor uw woning. Echter, een warmtepomp heeft minimaal eens per jaar een onderhoudsbeurt nodig. Een warmtepomp is een systeem dat uw woning voorziet van verwarming en warm water, net als een cv-ketel. Een warmtepomp kan daarnaast ook vaak koelen.

De Bruijn Installatiewerken B.V. is een erkend bedrijf welke met de nodige zorg uw warmtepomp onderhoudt, reinigt en de werking van het apparaat nakijkt, wat zeker ten goede komt voor de levensduur van uw apparaat. De Bruijn Installatiewerken biedt u dan ook een 2-tal variaties aan wat betreft het jaarlijks onderhoud.

Een onderhoudscontract kan afgesloten worden voor de volgende hybride warmtepompen: Daikin Altherma Hybride & Remeha Elga. Installaties gevuld met het koudemiddel R22 komen niet in aanmerking voor een onderhoudscontract. 

Vragen? Neem gerust contact met ons op via tel.nr.: 0165-820981.

Let op! Helaas is het momenteel niet mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten indien het toestel niet door De Bruijn Installatiewerken B.V. geplaatst is i.v.m. de enorme hoeveelheid aanvragen.