0165-820 981 Bereikbaar op werkdagen tussen 07:00 - 17:00

Onderhoudscontracten - CV Ketels.

UW CV-KETEL TOE AAN ONDERHOUD?

Een verfrissende douche, een heerlijk warm bad, heet water in de keuken, een behaaglijk warm huis, allemaal zaken die bijna vanzelfsprekend zijn tenminste als uw cv- en warmwater-apparatuur goed functioneert. Om een betrouwbare en zuinige werking, maar ook een lange levensduur van uw apparatuur te bevorderen, is het uitvoeren van periodiek vakkundig onderhoud essentieel.

Dankzij ons onderhouds- en servicecontract - Warmte Garant Plan - voor uw cv-ketel en(of) warmwater toestel(len), voorkomt u problemen, gaat uw installatie langer mee én kunt u aanzienlijk besparen op de energierekening. Als u bij ons Warmte Garant Plan afsluit en uw toestel is de afgelopen 2 jaar niet door ons geplaatst cq. onderhouden brengen wij u éénmalig € 85,- extra in rekening om de cv een grondige onderhoudsbeurt te geven en contractwaardig te maken. Hierna kunt u onbezorgd gebruik maken van ons Warmte Garant Plan. U kunt ons natuurlijk ook inschakelen als u éénmalig een onderhouds- of servicebeurt uit wilt laten voeren. De onderhoudswerkzaamheden aan uw installatie voeren wij dan uit op basis van regie. Vragen? Neem gerust contact met ons op via tel.nr.: 0165 820981.

De aangegeven prijzen zijn voor één cv-ketel met een vermogen van minder dan 40 kW. Indien de cv-ketel een hoger vermogen heeft dan 40 kW worden hiervoor extra kosten gefactureerd bij het eerste onderhouds- en/of service bezoek.

Let op! Helaas is het momenteel niet mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten indien het toestel niet door De Bruijn Installatiewerken B.V. geplaatst is i.v.m. de enorme hoeveelheid aanvragen.