0165-820 981 Bereikbaar op werkdagen tussen 07:00 - 17:00

Onderhoudscontracten - CV Ketels.

UW CV-KETEL TOE AAN ONDERHOUD?

Een verfrissende douche, een heerlijk warm bad, heet water in de keuken, een behaaglijk warm huis, allemaal zaken die bijna vanzelfsprekend zijn tenminste als uw cv- en warmwater-apparatuur goed functioneert. Om een betrouwbare en zuinige werking, maar ook een lange levensduur van uw apparatuur te bevorderen, is het uitvoeren van periodiek vakkundig onderhoud essentieel.

Dankzij ons onderhouds- en servicecontract - Warmte Garantplan - voor uw cv-ketel en(of) warmwater toestel(len), voorkomt u problemen, gaat uw installatie langer mee én kunt u aanzienlijk besparen op de energierekening. Als u bij ons een onderhouds- en servicecontract afsluit en uw toestel is de afgelopen 2 jaar niet door ons geplaatst cq. onderhouden brengen wij u éénmalig € 85,- extra in rekening om de cv een grondige onderhoudsbeurt te geven en contractwaardig te maken. Hierna kunt u onbezorgd gebruik maken van ons Warmte Garant Plan. U kunt ons natuurlijk ook inschakelen als u eenmalig een onderhouds- of servicebeurt uit wilt laten voeren. De onderhoudswerkzaamheden aan uw installatie voeren wij dan uit op basis van regie. Vragen? Neem gerust contact met ons op via tel.nr.: 0165 820981.

De aangegeven prijzen zijn voor één cv-ketel met een vermogen van minder dan 40 kW. Indien de cv-ketel een hoger vermogen heeft dan 40 kW worden hiervoor extra kosten gefactureerd bij het eerste onderhoud- en/of service bezoek.

Let op; Helaas is het tijdelijk niet mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten indien de CV-ketel niet bekend is bij De Bruijn Installatiewerken B.V.!