0165-820 981 Bereikbaar op werkdagen tussen 07:00 - 17:00

Onderhoudscontracten - CV Ketels.

UW CV-KETEL TOE AAN ONDERHOUD?

Een verfrissende douche, een heerlijk warm bad, heet water in de keuken, een behaaglijk warm huis, allemaal zaken die bijna vanzelfsprekend zijn tenminste als uw cv- en warmwater-apparatuur goed functioneert. Om een betrouwbare en zuinige werking, maar ook een lange levensduur van uw apparatuur te bevorderen, is het uitvoeren van periodiek vakkundig onderhoud essentieel.


Dankzij ons onderhouds- en servicecontract - Warmte Garantplan - voor uw cv-ketel en(of) warmwater toestel(len), voorkomt u problemen, gaat uw installatie langer mee én kunt u aanzienlijk besparen op de energierekening. Is uw installatie de afgelopen twee jaar door De Bruijn Installatiewerken geplaatst? Of hebben wij vorig jaar uw cv-ketel / warmwaterapparatuur een onderhoudsbeurt gegeven? Sluit dan direct een onderhouds- en servicecontract af voor een blijvend betrouwbare installatie.

Wilt u uw installatie(s) in optimale conditie brengen door een (grondige) onderhoudsbeurt?
Als u bij ons een onderhouds- en servicecontract afsluit en uw toestel is ouder dan twee jaar dan brengen wij u éénmalig € 38,50 extra in rekening om de cv een grondige onderhoudsbeurt te geven en contractwaardig te maken.
Hierna kunt u onbezorgd gebruik maken van ons Warmte Garant Plan.

U kunt ons natuurlijk ook inschakelen als u eenmalig een onderhouds- of servicebeurt uit wilt laten voeren. De onderhoudswerkzaamheden aan uw installatie voeren wij dan uit op basis van regie.
Vragen? Neem gerust contact met ons op via tel.nr.: 0165 820981.