0165-820 981 Bereikbaar op werkdagen tussen 07:00 - 17:00


Over Ons

De Bruijn Installatiewerken is een innovatief bedrijf voor het leveren van specialistische én integrale oplossingen dat streeft naar duurzaam ondernemen.

Wij zijn een installatiebedrijf dat sinds 1999 actief is in de installatiebranche en zijn oorsprong kent vanuit een schuur welke was omgebouwd tot magazijn en werkplaats. Na bijna 10 jaar de basis te hebben gelegd voor een gezonde onderneming, zijn wij verhuisd naar een bedrijfsverzamelgebouw op het industrieterrein Vosdonk te Etten-Leur. Zodoende konden wij doorgroeien met een professionele binnendienst waardoor we ook hier na 6 jaar weer uit ons jasje waren gegroeid.

Met trots melden wij dan ook dat wij vanaf 1 Januari 2015 zijn verhuisd naar een nieuwbouw kantoor met werkplaats en magazijn op industrieterrein de Nijverhei te Rucphen. Hierdoor zijn wij inmiddels het vertrouwde installatiebedrijf voor Rucphen en omgeving als het gaat om verwarming, sanitair, ventilatie, airconditioning en verdere installatie werkzaamheden.

De Bruijn Installatiewerken is een innovatief bedrijf voor het leveren van specialistische én integrale oplossingen dat streeft naar duurzaam ondernemen. We willen de beste partner zijn voor medewerkers, klanten en opdrachtgevers.

Missie

Onze medewerkers zijn belangrijk; tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten, is onze filosofie. De kracht zit in onze mensen! En daarom besteden we veel aandacht aan de individuele ontwikkeling van onze medewerkers. Ze beheersen hun vak en werken met enthousiasme aan hun projecten.

Vandaar ook dat wij u via deze site meer inzicht willen geven in onze organisatie, wie we zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. De Bruijn Installatiewerken is vanzelfsprekend aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven (VNI). Zo garanderen wij u kwaliteit en zijn uw rechten als opdrachtgever gewaarborgd.Indien u na het bekijken van deze site nog vragen heeft, kunt u ons vrijblijvend contacteren voor het maken van een afspraak of voor het verstrekken van nadere informatie.

We willen de beste kwaliteit binnen ons werk leveren!

Certificeringen

Heeft u vragen over een van onze diensten of producten?

Laat u telefoonnummer achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!