0165-820 981 Bereikbaar op werkdagen tussen 07:00 - 17:00

Sanitair

Sanitair, zoals baden, douches, badmeubels en kranen zijn de laatste jaren steeds belangrijker geworden in ons interieur. Dit biedt een enorme hoeveelheid aan mogelijkheden op installatiegebied en een zeer ruime keuze aan producten. U wilt tenslotte een badkamer die helemaal aansluit bij uw persoonlijke wensen, smaak en levensstijl. Luxe, eenvoud of design, het kan allemaal.

Als specialist in sanitaire installaties met name in de woningbouw en gezondheidszorg zien wij het als onze taak om producten en systemen aan te bieden die voldoen aan de strengste eisen, richtlijnen en normen. Wij koppelen als geen ander het ambachtelijke loodgieterswerk aan een professionele projectmatige aanpak.

Wij hebben dan ook een samenwerkingsverband met professionele toonzalen waar u verzekerd bent van de ruimste keuze in A merken sanitair en tegels. De installatie van het sanitair wordt door onze eigen installatiemonteurs met veel aandacht voor detail en goed functioneren uitgevoerd.

Indien een gehele badkamer en of toilet betegeld dient te worden werken wij nauw samen met diverse aannemers / tegelzetters en kunnen we het hele plaatje geheel voor U invullen.