Erkenningen & certificeringen

We willen de beste kwaliteit binnen ons werk leveren. We laten ons door onafhankelijke instanties beoordelen waarmee we een graadmeter hebben voor onze basisprocessen om zo continue te kunnen blijven verbeteren. Voor een optimale kwaliteit voeren we zelf ook regelmatig interne audits uit.

De Bruijn Installatiewerken is gecertificeerd voor:

Certificaat STEK

Certificaat F gassen

Certificaat VCA

Erkend leerbedrijf

PED

KvINL Water & Gas 2018

Erkenning Watertechnisch Installateur

Erkenning Gastechnisch Installateur

Daikin Heating Specialist

Uneto-Vni is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. 

Installatiebranche:
De installatiebranche (goed voor een kwart van de omzet in de hele bouwsector) telt 12.300 bedrijven, die gezamenlijk een omzet realiseren van circa 12 miljard euro per jaar en werkgelegenheid bieden aan 120.000 personen. Van deze bedrijven zijn er 5.500 (110.000 werknemers) aangesloten bij UNETO-VNI en deze nemen 10 miljard van de totale omzet voor hun rekening.

Erkend leerbedrijf
Zeker in deze tijd van technologische groei en nieuwe eisen die aan vakmensen worden gesteld, is kennis al snel verouderd. Voor een bedrijf is het up-to-date houden van het vakmanschap noodzakelijk om continuïteit te garanderen. Deze investering in uw werknemers kost tijd, maar verdient zich snel terug.

De ervaring leert dat het bieden van goede opleidingsmogelijkheden resulteert in gemotiveerde vakmensen die graag bij hun bedrijf willen blijven werken. Zo blijft de specifieke kennis en ervaring binnen het bedrijf en kan bespaard worden op de kosten die nodig zijn om nieuwe werknemers te werven.

Kenteq erkent de bedrijven uit de branches van installatie, metaal en elektro!

Erkende leerbedrijven laten zien dat ze de kwaliteit van het vakmanschap willen garanderen en stimuleren. Deze uitstraling heeft uiteraard invloed op de manier waarop naar de bedrijfstak gekeken wordt en geldt voor branchegenoten als bewijs voor kwalitatief goede producten en diensten