Nieuwbouw bedrijfspand te Rucphen

Rebro Transport Service B.V. is een logistieke dienstverlener. Zij hebben zich gespecialiseerd op het gebied van BDF wissellaadsystemen. Met zo’n 21 trekkende eenheden rijden ze dagelijks, 24 uur per dag, naar diverse bestemmingen in binnen- en buitenland. Dit gebeurt zowel als trekker oplegger, combi en LZV vorm.


Bouwteam

Er is voor deze nieuwbouw gekozen voor werken in bouwteamverband. Gebleken is dat er steeds meer behoefte bestaat aan werken in een bouwteam.

Wat is het voordeel van samenwerking in een bouwteam?

Zowel voor de opdrachtgever als voor de installateur biedt het feit dat men reeds in een zeer vroeg stadium van de voorbereiding van een bouwproject met elkaar in contact komt en vanaf de moment met elkaar samenwerkt aan de voorbereiding van dat project grote voordelen. Voor de opdrachtgever betekent het immers dat hij een bij uitstek deskundige op het gebied van de uitvoering van bouwwerken en de daarmee samenhangende kostentechnische aspecten al in de ontwerpfase bij het bouwproject betrekt. De installateur kan, doordat hij zelf betrokken is bij de voorbereiding van het bouwproject, zijn specifieke ervaring en deskundigheid aan het bouwteam ten dienste stellen. Vanuit deze ervaring en deskundigheid kan de installateur suggesties doen met betrekking tot kosten, kwaliteit en efficiency van het bouwplan. De opdrachtgever heeft op deze wijze de garantie dat het bouwproject op de meest efficiënte wijze tot stand wordt gebracht, waarbij prijs en kwaliteit in optimale verhouding staan.